Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

slide-servicii-it-despre-noi-1

Despre Noi

CINE SUNTEM?

Echipa HelpDeskIT este formată din experți pregătiți să găsească cele mai eficiente soluții pentru diferitele probleme IT care pot perturba activitatea afacerii dumneavoastră.

Oferim o gamă variată de servicii, fiind pregătiți să implementăm diferite modificări la nivel de hardware și software, care vor susține obiectivele de business ale companiei.

Profiesioniști cu peste 18 ani experiență IT

Securitate și eficiență pentru afacerea ta

siguranța datelor companiei și soluții Backup

Soluții IT SMART personalizate

Suport IT și monitorizare 24/7

Consultanță IT gratuită

Z

DE CE NOI?

O echipă formată din experiți în domeniul IT – avem experiență și ne numărăm printre puținii profesioniști în domeniu care vor fi capabili să ofere soluțiile potrivite, în cel mai scurt timp. Găsim întotdeauna cele mai optime modalități de modificare a capacității aparaturii pe care compania dumneavoastră o folosește și vă punem la dispoziție toate variantele posibile, pentru a alege ceea ce considerați că este cel mai potrivit pentru dezvoltarea obiectivelor dumneavoastră.

Soluții smart, pentru toate tipurile de probleme – efectuăm în mod constant diferite verificări la sediul firmei, pentru a ne asigura că aparatura funcționează la cele mai înalte standarde posibile. Găsim soluții, oferim răspunsuri și suntem disponibili oricând pentru diferitele probleme sau neînțelegeri pe care le-ar putea avea clienții noștri.

Asigurăm securitatea infrastructurii IT – ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă repararea și optimizarea infrastructurii IT, atât software, cât și hardware. Avem o serie de pachete standard, sau putem oferi soluții personalizate, în funcție de nevoile pe care clientul le are.

Servicii de mentenanță care oferă calitate de top și eficiență prelungită – suntem devotați muncii noastre și oferim întotdeauna servicii de cea mai bună calitate. Mai mult decât atât, suntem o firmă care oferă eficiență maximă aparaturii pe toată durata colaborării. Acest lucru este valabil inclusiv în timpul efectuării reparațiilor, deoarece înlocuim piesele defecte cu unele noi, pe perioada realizării mentenanței tehnice.

VIZIUNEA NOASTRĂ?

Pentru că rezultatul proiectelor depinde în primul rând de randamentul aparaturii folosite, suntem alături de afacerea dumneavoastră, atunci când aveți cea mai mare nevoie! Acesta este, de altfel, principalul nostru scop, acela de a ajuta la îndeplinirea obiectivelor de business și la creșterea performanțelor afacerii dumneavoastră.

Asigurăm mentenanță, consultanță, reparații, analize tehnice ale infrastructurii, alături de o serie de soluții smart, pentru orice tip de problemă IT. Clienții noștri beneficiază de consultanță gratuită și transparență pe parcursul desfășurării tuturor activităților de mentenanță pe care le desfășurăm.

Avem o experiență de 18 ani în domeniul IT, și investim constant în pregătire, pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

Suna