Instalarea unui antivirus este o acțiune vitală, indiferent că folosești computerul în scop personal sau de serviciu. În mediul online găsești pericole la tot pasul, iar lipsa unui program de protecție a datelor va aduce după sine posibilitatea ca fișiere, aplicații, sau chiar date personale, să ajungă pe mâna unor persoane care le-ar putea folosi pentru a-ți face rău și ați creea diferite prejudicii.

Din fericire, ai la dispoziție o mulțime de programe destinate exclusiv acestui gen de protecție. Bineînțeles, poți opta pentru servicii superficiale, care te vor feri de o mică parte dintre pericolele online, sau poți apela la un antivirus de top, care oferă protecție completă și siguranță sporită.

Noi am analizat piața antivirusurilor disponibile la momentul actual și am realizat pentru tine un top 5 al celor mai eficiente programe de protecție pentru calculatoare. Iată ce îți recomandăm să alegi:

  1. Bitdefender Antivirus Plus – ideal pentru instalarea pe computerele conectate în rețea, identifică și elimină factorii de risc, care ar putea afecta în vreun fel activitatea firmei tale. Are cea mai mare viteză de reacție și asigură protecție completă a datelor tale, online și offline.
  2. Symantec Norton AntiVirus – similar cu programul anterior, Norton AntiVirus reacționează instant atunci când depistează viruși sau alte fișiere corupte, care ți-ar putea afecta activitatea în mediul online. Instalându-l, ai garanția unei navigări e internet fără pericole!
  3. Avast Pro Antivirus 2017 – declarat unul dintre cele mai sigure programe de protecție la nivel global, Avast este ideal atât pentru protejarea datelor cu caracter personal, cât și pentru a fi instalat pe computere ale firmei. Programul controlează toate fișierele pe care le accesezi și împiedică furtul de date.
  4. McAfee AntiVirus Plus – versiunea trial a acestui antivirus îți este pusă la dispoziție atunci când instalezi diferite programe Adobe, astfel că s-ar putea să nu fie prima oară câd auzi de numele său. Ceea ce probabil nu știi este că McAfee are și o versiune Plus, care îți asigură securitate completă și protecție la nivelul datelor tale.
  5. Kaspersky Anti-Virus – recomandat mai ales firmelor de mărime mică și medie, Kaspersky face față cu succes atacurilor cibernetice și a posibililor viruși care ar putea ataca datele tale personale. De la plăți online, până la identificarea de fișiere malware, acest antivirus asigură protecție completă și, totodată, este și unul dintre cele mai ieftine softuri de acest gen.

Toate cele 5 programe antivirus au și versiuni trial, astfel că ai posibilitatea unei experiențe gratuite complete, pe o perioadă de 30 de zile. După instalare, ai acces la o serie de servicii pentru protecția computerului, atât în mediul online, dar și atunci când nu este conectat la internet. On-Demand Malware Scan, On-Access Malware Scan , Website Rating, Malicious URL Blocking, Phishing Protection, Behavior-Based Detection și Vulnerability Scan sunt doar câteva dintre opțiunile pe care ele ți le oferă.

Call Now ButtonSuna