Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

slide-servicii-it
slide-servicii-it-2
previous arrow
next arrow

Servicii EXTERNALIZATE IT PENTRU COMPANII

Lista de servicii oferite de HelpDeskIT include o serie de activități absolut necesare pentru buna funcționare și dezvoltare a unei afaceri de succes. Iată pachetele de servicii disponibile:

 

SERVICII EXTERNALIZARE IT

Serviciul de EXTERNALIZARE IT profesională este recomandat companiilor mici și mari care doresc să evite problemele tehnice care ar putea apărea în departamentul IT al companiei. HelpDeskIT se va preocupa de tot ceea ce înseamnă infrastructură operațională a firmei, iar tu te poți concentra pe propriul business și pe activități care să-ți ajute afacerea să crească.

SERVICII MENTENANȚĂ IT

În oferta de bază a HelpDeskIT vei observa o serie de servicii care îți vor face activitatea mult mai ușoară de îndeplinit. În această categorie este integrat și serviciul de MENTENANȚĂ IT, în cadrul căruia ne ocupăm de administrare IMP, gestionare servere, rețea, PC și asigurăm securitate pentru absolut toate informațiile și fișierele pe care firma ta le deține.

SERVICII SUPORT IT

Serviciul de SUPORT IT profesional vine în ajutorul tuturor clienților noștri. Oferim informații și răspunsuri pentru orice fel de nedumerire sau problemă apărută la nivelul departamentului de IT al firmei tale. Suportul IT se face prin intermediul tuturor căilor de comunicații pe care le avem la dispoziție, atât pe e-mail, remote și la telefon, dar și on site.

SERVICII CONSULTANȚĂ IT

Pentru o firmă prosperă, care își dorește să se dezvolte în domeniul său de activitate și să reușească să ofere servicii de calitate clienților săi, problemele la nivelul departamentului IT nu ar trebui să existe. Tocmai din acest motiv, la HelpDeskIT te ajutăm să ții pasul cu modul în care evoluează tehnologia să să eviți, pe cât posibil, apariția problemelor la nivelul sistemului tehnic de operare.

Profiesioniști cu peste 18 ani experiență IT

Securitate și eficiență pentru afacerea ta

siguranța datelor companiei și soluții Backup

Soluții IT SMART personalizate

Suport IT și monitorizare 24/7

Consultanță IT gratuită

Ofertă unică de vânzare

HELPDESK IT este firmă care îți oferă gratis orice echipament pe perioada reparatiei echipamentului defect!

 

Solicită audit gratuit

14 + 5 =

MENTENANȚĂ SI SECURIZARE WINDOWS, LINUX SI MAC OS

La nivel de soft, asigurăm o serie de servicii pentru buna funcționare și performanță a sistemelor SO.Windows, Linux, Mac Os Sierra și Yosemite:

ADMINISTRARE REȚELE ȘI ECHIPAMENTE IT

Deoarece internetul este sursa care asigură buna desfășurare a activitățiilor companiei, oferim și o serie de servicii de mentenanță la acest nivel:

ADMINISTRARE SERVERE WINDOWS ȘI LINUX

Punem la dispoziția clienților servicii de administrare și mentenanță a diverselor servere Windows și Linux. In baza acestei opțiuni, vom efectua pentru client următoarele tipuri de activități:

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

Suna