RomaniaUSAIsraelTurkey

CONTACT

SIGURANȚA Datelor

CONSULTANȚĂ Gratuită

SPECIALIȘTI cu experiență

SOLUȚII personalizate

GARANȚIA calității

SUPORT 24/7

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

Beneficiile HelpDesk IT

HelpDeskIT asigură clienților săi o serie de beneficii și garanții pentru serviciile oferite. Acestea se aplică tuturor persoanelor care apelează la noi și sunt valabile pe toată perioada colaborării.

  • ACCES LA TOATĂ GAMA DE SERVICII IT DISPONIBILE – clienții HelpDeskIT beneficiază de reparații de cea mai bună calitate și acces la o gamă variată de servicii IT. Fie că doriți mentenanță, consultanță, reparații, analize tehnice ale infrastructurii, sau diferite soluții tehnice, noi vă vom oferi întotdeauna cel mai potrivit răspuns.
  • OPTIMIZAREA COMPLETĂ A REȚELELOR ȘI SISTEMELOR IT – creștem performanțele aparaturii prin optimizarea completă a sistemelor și rețelelor IT. În plus, asigurăm funcționalitatea infrastructurii fără întreruperea activităților și un sistem de back-up local și cloud, pentru diguranța datelor companiei.
  • CONSULTANȚĂ GRATUITĂ ȘI SOLUȚII SMART – echipa HelpDeskIT este formată din specialiști cu experiență, capabili să asigure rezolvarea tuturor problemelor IT. Garantăm securitatea afacerii prin soluții profesionale personalizate, asigurăm transparență și control total asupra costurilor IT și oferim consultanță gratuită pentru diferite achiziții IT, fie ele hardware sau software, de care compania are nevoie.

Servicii HelpDesk IT

HelpDeskIT asigură clienților săi o serie de beneficii și garanții pentru serviciile oferite. Acestea se aplică tuturor persoanelor care
apelează la noi și sunt valabile pe toată perioada colaborării.

EXTERNALIZARE IT

SUPORT IT

CONSULTANȚĂ IT

MENTENANȚĂ IT

Garanțiile HelpDesk IT

PLATĂ ÎN CONFORMITATE CU CALITATEA SERVICIILOR
factura se achită la începutul lunii, iar clientului i se oferă posibilitatea de a solicita banii înapoi, la finalul lunii, dacă nu este mulțumit de serviciile prestate de echipa HelpDeskIT. Avem parteneri de top – Dell, HP și Microsoft, motiv pentru care calitatea serviciilor oferite se ridică întotdeauna la nivelul așteptărilor.

VERIFICĂRI PERIODICE ȘI EFICIENȚĂ GARANTATĂ
echipa HelpDeskIT efectuează vizite lunare la sediile clienților săi,pentru verificări ale aparaturii și eficienței acesteia. Asigurămmentenanță, reparațiile necesare și diferite teste ale sistemelor IT software și hardware, pentru a ne asigura că totul funcționează la cel mai înalt nivel.

MENTENANȚĂ DE TOP ȘI FUNCȚIONALITATE PRELUNGITĂ
HelpDeskIT este singura firmă de profil din România care garantează eficiența prelungită a aparaturii reparate. În plus, pe toată perioada efecturării reparațiilor, înlocuim piesele defecte cu unele noi, pentru a asigura funcționarea computerelor inclusiv în timpul procesului de modificare tehnică.

SERVICII DE CALITATE ȘI CONSULTANȚĂ GRATUITA
lucrăm transparent și punem la dispoziția clienților noștri toate informațiile de care aceștia au nevoie. Garantăm servicii de calitate, de care veți beneficia dumneavoastră, angajații dumneavoastră și care vor contribui la buna dezvoltare a afacerii pe care o dețineți.

GARANȚIE 100%

 > se achită la finalul lunii dacă sunteți mulțumit
> se remediază problema gratuit
> nu se achita daca nu sunteți mulțumit

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

RomaniaUSAIsraelTurkey