Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

slide-servicii-mentenanta-securizare-os-sofrware-1

SERVICII MENTENANȚĂ SI SECURIZARE WINDOWS, LINUX SI MAC OS

La nivel de soft, asigurăm o serie de servicii pentru buna funcționare și performanță a sistemelor SO.Windows, Linux, Mac Os Sierra și Yosemite:

  • Actualizare software și verificare – asigurăm instalarea ultimelor versiuni de software disponibile și verificăm în permanență statusul update-urilor.
  • Curățarea fișierelor temporare – eliberăm o parte din memoria internă a computerelor prin eliminarea fișierelor temporare și a aplicațiilor care nu permit computerului să dea randament.
  • Optimizarea sistemului de operare – asigurăm soluții optime pentru eficiența sistemului de operare, verificare antivirus și, în caz de nevoie, devirusare.
  • Managementul spațiului de stocare – ne preocupăm de funcționalitatea spațiului de stocare, efectuăm upgrade la nivelul acestuia și back-up regulat întregului sistem.
  • Configurare Firewall și securizare rețea – verificăm securitatea rețelei și configurăm sistemul Firewall, pentru a ne asigura că informațiile compniei nu vor fi în pericol.
  • Suport și consultanță permanentă – punem la dispoziția clienților toate informațiile de care aceștia au nevoie, inclusiv suport telefonic, remote și onsite.
  • Instalare aplicații absolut necesare – instalăm o serie de aplicații utile activității companiei, cum ar fi Mail, Word, Excel, Access, Saga, Ciel, Evop, Wizsalarii, sau Revisal.
  • Verificare infrastructură rețea – realizăm tuneluri VPN și verificăm integritatea fizică a rețelei, prin router, Wi-Fi, swich și media convertor.

Profiesioniști cu peste 18 ani experiență IT

Securitate și eficiență pentru afacerea ta

siguranța datelor companiei și soluții Backup

Soluții IT SMART personalizate

Suport IT și monitorizare 24/7

Consultanță IT gratuită

Ofertă unică de vânzare

HELPDESK IT este firmă care îți oferă gratis orice echipament pe perioada reparatiei echipamentului defect!

 

Solicită audit gratuit

14 + 3 =

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

Call Now ButtonSuna