În momentul lansării, Windows a oferit posibilitatea upgade-ului gratuit la cea mai recentă versiune a sa, Windows 10, pentru toate device-urile care aveau instalat anterior Windows 7, 8 și 8.1. Dat fiind faptul că, pe viitor, compania își dorește să dezvolte și să îmbunătățească Windows 10 pe o lungă perioadă de timp, mai devreme sau mai târziu, și tu va trebui să faci trecerea spre acest nou software.

Totuși, încă sunt numeroase persoane care, din comoditate sau neîncredere, amână update-ul la Windows 10. Într-adevăr, și versiunile anterioare ale software-ului se comportă impecabil și asigură funcționalitate decentă pentru orice tip de computer, dar Windows 10 propune o serie de servicii care caută să inoveze domeniul IT.

Iată de ce ar trebui să faci și tu update și să-ți instalezi Windows 10, dacă nu ai făcut-o deja:

  • Securitate sporită – unul dintre scopurile principale ale dezvoltatorilor Windows 10 a fost să asigure oamenilor un spațiu de lucru sigur, care să nu permită scurgerea de informații în mediul online. Astfel, prin Windows 10 ți se asigură acces gratuit la aplicații tip antivirus și softuri care depistează posibilele atacuri cibernetice, totul pentru siguranță sporită când folosești calculatorul.
  • Asistent vocal – ajutor de nădejde pentru cei care au actualizat Windows la ultima sa versiune, Cortana este asistentul vocal care va face navigarea pe internet, dar și diferite alte activități pe computer, să fie mult mai ușoare. Îi poți cere acestuia să găsească pentru tine diferite informații, să facă o listă cu activitățile tale zilnice, sau chiar să-ți ofere diferite noutăți din orice domeniu.
  • Browser propriu – considerați de mulți ca fiind nefolositor, Microsoft Explorer a fost înlocuit odată cu upgrade-ul la Windows 10. Acesta devine acum Microsoft Egde, un browser interactiv care îți oferă o experiență online fără cusur. Este rapid și sigur, oferindu-ți numeroase facilități pe care restul browserelor disponibile în prezent nu ți le pun la dispoziție.
  • Magazin de aplicații – dacă până acum nu aveai acces la un magazin de aplicații direct din computerul tău, prin instalarea Windows 10 poți beneficia de acest lucru. Dezvoltatorii îți pun la dispoziție un magazin interactiv, de unde poți descărca tot felul de programe pentru activitățile tale zilnice pe calculator. De la aplicații de entertainment, până la cele de productivitate, toate stau la dispoziția ta într-un singur loc.
  • Viteză de reacție – deoarece s-a lucrat intens la neajunsurile pe care versiunile anterioare le aveau, cu Windows 10 nu va mai trebui să-ți faci probleme în privința vitezei cu care rulează calculatorul tău. Ultima versiune a Windows are bootare mai rapidă, aplicațiile se vor deschide mai ușor, iar jocurile și fișierele tale nu se vor mai bloca, în timp ce tu faci modificări asupra lor.
Call Now ButtonSuna