Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

slide-servicii-administrare-servere

SERVICII ADMINISTRARE SERVERE WINDOWS ȘI LINUX

Punem la dispoziția clienților servicii de administrare și mentenanță a diverselor servere Windows și Linux. In baza acestei opțiuni, vom efectua pentru client următoarele tipuri de activități: 

  • Management Windows și Linux – servicii de întreținere, gestionare și asigurare a bunei funcționări a sistemului de operare, atât la nivel de hardware, cât și software.
  • Servere personalizate pentru afacere – realizăm, personalizăm și întreținem servere pentru domenii și/sau email necesare pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
  • Mentenanță și administrare hardware – ne preocupăm de întreținerea și administrarea aparaturii IT, efectuând regulat verificări la nivelul sistemelor de răcire și la starea surselor.
  • Remediere probleme de ordin IT – asigurăm mentenanță completă, astfel că analizăm și remediem orice problemă IT apărută, inclusiv la nivelul sursei ATX.
  • Verificare status Hard-Disk – deoarece există momente în care pot apărea diferite erori la nivelul hard-disk-ului, ne asigurăm că acestea sunt remediate în cel mai scurt timp posibil.
  • Integrarea unui sistem de back-up – informațiile companiei sunt prețioase, așa că nu pot fi pierdute. Noi asigurăm acest lucru, prin integrarea unui sistem de back-up performant.

 

Profiesioniști cu peste 18 ani experiență IT

Securitate și eficiență pentru afacerea ta

siguranța datelor companiei și soluții Backup

Soluții IT SMART personalizate

Suport IT și monitorizare 24/7

Consultanță IT gratuită

Ofertă unică de vânzare

HELPDESK IT este firmă care îți oferă gratis orice echipament pe perioada reparatiei echipamentului defect!

 

Solicită audit gratuit

12 + 4 =

Te ajutăm să gasești soluția optimă pentru afacerea ta!

Call Now ButtonSuna